Vroeger ging ik elke zomer naar Turkije. Zalig was dat! Opstaan, ontbijtbuffet, aan het zwembad liggen, de zekerheid van mooi weer, … Het is ook daar dat ik halloumi (of: grilled cheese) heb leren kennen. Helaas was dit niet elke ochtend bij het buffet te vinden waardoor het iedere ochtend opnieuw een verrassing (of teleurstelling) was. Ik was dan ook zeer blij toen ik halloumi in België terugvond in de supermarkt en ik eindelijk ontdekte welke kaas die grilled cheese nu was. Sindsdien staat halloumi hier regelmatig op het menu. Een receptje met deze kaas kon dus ook niet uitblijven.
Ik heb gekozen voor een warm/lauw receptje met gegrilde zoete aardappel. Heb je ‘s middags niet veel tijd? Dan kan je de zoete aardappel ook de avond voordien grillen en koud eten in het slaatje.
Heb je het receptje gemaakt? Vergeet dan geen foto te maken en te taggen op instagram @behealthy.getfit. Of laat een reactie achter onder dit bericht.