Appelcrumble
Een heerlijke gezonde crumble met warme appel en kaneel. Serveer voor een lekker, volwaardig ontbijt met wat yoghurt
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Gang Ontbijt
Keuken Belgisch
- 2 appels
- 2 tl kaneel
- 60 gr volkoren meel
- 35 gr havermout
- 1 handvol fijngehakte walnoten
- 1-1,5 el honing
- 1 el water
Verwarm de oven op 200°C
Snijd de appels in stukjes en meng met 1 tl kaneel in een ovenschaal
Meng het meel, de havermout, de walnoten en de rest van de kaneel in een andere kom
Voeg de honing en het water toe en meng goed (handen gebruiken mag)
Strooi de crumble over de appels en zet dit 20-25 minuten in de voorverwarmde oven
Serveer met wat yoghurt
Trefwoord Appel, Crumble, Kaneel, Ontbijt