Ga terug
Appelcrumble

Appelcrumble

Een heerlijke gezonde crumble met warme appel en kaneel. Serveer voor een lekker, volwaardig ontbijt met wat yoghurt
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Ontbijt
Keuken Belgisch
Porties 2

Ingredients
  

  • 2 appels
  • 2 tl kaneel
  • 60 gr volkoren meel
  • 35 gr havermout
  • 1 handvol fijngehakte walnoten
  • 1-1,5 el honing
  • 1 el water

Instructions
 

  • Verwarm de oven op 200°C
  • Snijd de appels in stukjes en meng met 1 tl kaneel in een ovenschaal
  • Meng het meel, de havermout, de walnoten en de rest van de kaneel in een andere kom
  • Voeg de honing en het water toe en meng goed (handen gebruiken mag)
  • Strooi de crumble over de appels en zet dit 20-25 minuten in de voorverwarmde oven
  • Serveer met wat yoghurt
Trefwoord Appel, Crumble, Kaneel, Ontbijt