Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Cheesecake met frambozen
Valentijn cheesecake met frambozen
Recept afdrukken
Pin Recipe
Bereidingstijd
15
minuten
min
Gang
dessert, Ontbijt, Snack
Porties
1
taart
Equipment
Taartvorm
Ingredients
Bodem
125
g
havermout
150
g
dadels
2 à 3
el
honing
1
el
kokosolie
1 à 2
el
cacaopoeder
Vulling
500
g
platte kaas
350
g
absolutely coconut alpro
of andere kokosyoghurt
250
g
frambozen uit de diepvries
9
blaadjes
gelatine
Instructions
Meng alle ingrediënten voor de bodem in de blender tot je een kleverige massa hebt. Voeg wat honing toe als de massa te droog is.
Bedek de taartbodem met bakpapier. Doe de kleverige massa in de taartvorm en druk stevig aan. Zet deze daarna in de koelkast.
Laat de blaadjes gelatine weken in koud water.
Doe 200g van de frambozen in een steelpannetje en laat zachtjes koken tot je een frambozensaus hebt.
Klop ondertussen de magere platte kaas en de kokosyoghurt los.
Doe de blaadjes gelatine bij de frambozensaus en roer totdat ze gesmolten zijn.
Meng de frambozensaus onder de platte kaas en de yoghurt. Haal de bodem uit de koelkast en giet het mengsel hierover.
Zet terug in de koelkast voor ongeveer 4 uur. Maak ondertussen een saus van de overgebleven frambozen en giet deze bij serveren over de taart.
Trefwoord
Cheesecake, Dessert, Frambozen, havermout, Snack, Yoghurt