Ga terug
Couscoussalade met scampi's

Couscoussalade met scampi's

Gang Bijgerecht, Lunch
Porties 2

Ingredients
  

  • 125 gram volkoren couscous
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 200 gram diepvries erwten
  • 150 gram scampi's
  • 2 tl ras el hanout
  • 2 el olijfolie

Instructions
 

  • Kruid de scampi's met 1 tl ras el hanout en zet even aan de kant.
  • Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de paprika en de wortelen in blokjes en bak in een pan met 1 el olijfolie en bak tot ze gaar zijn. Voeg aan het einde van de baktijd de erwten toe.
  • Doe de groenten onder de couscous en kruid met 1 tl ras el hanout.
  • Bak de scampi's in een pan met de rest van de olijfolie.
  • Serveer de couscoussalade samen met de scampi's.
Trefwoord BBQ, Couscous, Lunch, Scampi