Ga terug
Pindakaaskoekjes met chocolade

Pindakaaskoekjes met chocolade

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 12 koekjes

Ingredients
  

  • 150 gram volkorenmeel
  • 3 bananen Ongeveer 300g
  • 40 gram pindakaas
  • 10 gram lijnzaad Kan vervangen worden door een ei
  • 50 gram pure chocolade 75%
  • 75 gram ongezouten pinda's Optioneel

Instructions
 

  • Week het lijnzaad in 3 el water.
  • Verwarm de oven op 180°C.
  • Doe de bananen samen met de pindakaas in een blender en mix tot een gladde massa.
  • Doe het lijnzaad en het volkorenmeel bij het bananenmengsel en meng goed tot een homogene massa.
  • Meng als laatste de pinda's en de chocolade onder het mengsel
  • Beleed een bakplaat met bakpapier. Neem wat van het beslag en vorm koekjes op de bakplaat.
  • Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Trefwoord Banaan, Chocolade, Koekje, Pindakaas, Tussendoortje