Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Pindakaaskoekjes met chocolade
Recept afdrukken
Pin Recipe
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Gang
Tussendoortje
Porties
12
koekjes
Ingredients
150
gram
volkorenmeel
3
bananen
Ongeveer 300g
40
gram
pindakaas
10
gram
lijnzaad
Kan vervangen worden door een ei
50
gram
pure chocolade
75%
75
gram
ongezouten pinda's
Optioneel
Instructions
Week het lijnzaad in 3 el water.
Verwarm de oven op 180°C.
Doe de bananen samen met de pindakaas in een blender en mix tot een gladde massa.
Doe het lijnzaad en het volkorenmeel bij het bananenmengsel en meng goed tot een homogene massa.
Meng als laatste de pinda's en de chocolade onder het mengsel
Beleed een bakplaat met bakpapier. Neem wat van het beslag en vorm koekjes op de bakplaat.
Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Trefwoord
Banaan, Chocolade, Koekje, Pindakaas, Tussendoortje