Snickers overnight oats
Een ontbijtje dat je 's morgens gewoon uit de frigo moet halen
Voorbereidingstijd 10 minuten min
- 1 banaan
- 200 ml magere melk
- 200 g vanille alpro yoghurt
- 60-80 g havermout portie is afhankelijk van de eigen behoefte
- 1 tl chiazaadjes optioneel
Karamellaag
- 2 dadels
- 15 g pindakaas
- 1 el magere melk
Laat de dadels weken in water.
Pureer de banaan.
Doe de banaan, samen met de havermout, de melk, de yoghurt en de chiazaadjes in een kom en meng alles goed.
Zet de overnight oats in de koelkast. (Als je tijd hebt kan je de overnight oats best al een half uurtje of uurtje in de koelkast laten staan voordat je verdergaat)
Doe de geweekte dadels in een blender en voeg de overige ingrediƫnten van de karamellaag toe.
Blend tot een homogene massa.
Laat de chocolade smelten en verdeel over beide kommetjes.
Haal de overnight oats uit de koelkast en verdeel over twee glaasjes of kleine kommetjes.
Verdeel de karamellaag over de twee porties. Doe hierna de chocolade over de karamellaag zodat er een mooie chocoladelaag gevormd wordt.
Zet een nachtje in de koelkast en serveer 's morgens.
Trefwoord Banaan, Chocolade, Ontbijt, Overnight oats, Snickers